Financiering (Financial Lease)

U kunt als (startende) ondernemer (ZZP-er of MKB-er) met behulp van een Financial Lease- constructie een geschikte (bedrijfs)wagen kopen welke nodig is voor uw bedrijfsvoering. U strijkt als het ware uw uitgaven uit over een bepaald aantal maanden, wat een positieve invloed heeft op uw bedrijfsliquiditeit. Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van het voertuig waardoor uw bedrijfswagen op uw balans komt te staan. Als ondernemer en eigenaar van het voertuig kunt u de gefactureerde btw als voorbelasting weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting.
Financial Lease kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse lease-termijnen welke niet verhoogd of verlaagd kunnen worden.

Gemak en zekerheid

Duidelijke afspraken, overzicht in financiën en één maandbedrag! Wij verwijzen u graag door naar onze samenwerkende specialisten op leasegebied (BD Lease) bij het maken van de juiste financiële keuze.

Vraag een offerte aan

Een financial lease offerte is vrijblijvend. Middels een Credit Check van uw bedrijf ontvangt u snel bericht van acceptatie. Mocht het zo zijn dat er voor de door u gekozen bedrijfswagen geen volledige goedkeuring is, dan kunnen wij samen met u tijdens een gesprek de alternatieven bekijken cq doornemen.

Offerte aanvragen